Adams Logistics OY

Tankin Lämpötila, Trailerin Sijainti, Rengaspaine

Järjestelmä

Adams Logistics Oy:n trailerit kulkevat Pohjoiselta Jäämereltä aina Eteläiseen Eurooppaan asti. Trailerit seisovat parkki -alueilla tai satamissa välillä pitkiäkin aikoja (viikkoja). Silti trailerin sijainti, tankin lämpötila ja tietoa trailerin kunnosta tulee saada toimistolle päivittäin. PQ-Team Oy:n paristokäyttöisillä paikantimilla tämä on mahdollista; jokainen traileri lähettää päivittäin jopa renkaiden paineet vaikka traileri on virrattomana parkissa. Jokaiseen traileriin on asennettu: Remora -paikanninlaite, BLE -lämpötila -anturi (tai useampia), Ble -rengaspaineanturi (vähintään 6 per traileri). Paikanninlaite skannaa BLE-antureita ja lähettää kaikki tiedot sijainti -tiedon mukana; Remoran paristo kestää Adams Logisticsin käytöllä n. 3 - 4 vuotta jonka jälkeen laitteen paristot vaihdetaan.

HUOM!: Kaikki paikannin laitteet kuulevat muissakin trailereissa olevat anturit joten, jos useita trailereita on lähekkäin (100m sisällä), mittaustuloksia saadaan useammin

 • Sijainti -tieto: Trailerin tai kontin päälle asennettu Remora lähettää sijaintitiedon parkista 4 kertaa päivässä ja ajosta 30min välein. Adams Logistics on rajannut tärkeimmät satamat karttapalvelussa; Remora päivittää sijaintia satama -alueella nopeammin jotta Trailerin siirtyminen laivaan varmistetaan toimistolla. Paristokäyttöisenä laitteena Remoran asennus on erittäin yksinkertaista.
 • Lämpötila: Bluetooth® -lämpötila-anturi asennetaan perinteisen lämpötilamittarin taakse, eristeen sisäpuolelle, tankin ulkopintaan. Asennus onnistuu helposti jälkiasenuksena. Trailerin päällä oleva Remora kuulee anturin ja lähettää lämpötilan sijaintitiedon mukana. Lämpötila -tieto on suuressa osassa kuljetuksia lakisääteistä ja kuljetusten lämpötiloja raportoidaan asiakkaille PQData -palvelusta.
 • Rengaspaine: Tpms - anturit ruuvataan renkaiden venttiilikorkin tilalle. Remora kuuntelee myös näitä ja lähettää sijainnin sekä tankin lämpötilan lisäksi renkaiden paineet ja lämpötilat. Trailereiden tpms -data esitetään PQData -palvelussa jossa generoidaan varoitukset ja hälytykset. Pelkästään paine -tieto toimistolla on tuonut asiakkaalle mittavat säästöt.
 • PDF: Lataa tästä
 • Yhteys

  PQ-Team Oy

  Kauppiaankatu 13,
  00160 Helsinki,
  FINLAND

  +358 40 5285 182,
  info@pqteam.fi

  Kysy meiltä